A Complete Remodel of a 2 Unit Residence in Noe Valley,  San Francisco

A Noe Valley 2 Unit Entire Remodel of an existing 3 Story Victorian. The 3,365 square foot Remodel of both Residences feature Open, Expansive Floor Plans with Transitional Design features.

  A 596 square foot Addition to the Lower Residence includes a Master Bedroom Suite with a 2 storied glass window wall. The Main Living Space and Stair Case faces the expansive window wall. Both Residences have Unique Floor Plans. The Main Open Living Space faces South and the Rear Yard, allowing light to pour in. Attention was given to the Entry of each Residence. On the Lower Residence a long Entry Hall is softened and made more inviting by adding a curving wall which opens into the Main Space.

  The Noe Valley Residences provide a warm updated open plan while providing privacy and spacious living.

Client Testimonial:

“Given our conservative budget (by San Francisco standards), we were resigned to having fairly simple layouts without much dramatic interest. Andy proved us wrong, and delivered spectacular design schematics that far surpassed what we thought we could achieve with our budget.

Andy’s final construction plans were incredibly detailed, specifying every aspect of the design down to the door handles and cove base. Our contractor remarked that they were the most detailed set of drawings he had ever worked with

We wholeheartedly recommend Andy as an architect. He is easy to work with, honest, timely, creative, and knowledgeable.”